Äntligen inglasad balkongloge

“Alla för alla” är en organisation som arbetar för att skapa en inkluderande och tillgänglig miljö för alla människor. Vi strävar efter att göra platser och evenemang tillgängliga för personer med olika behov och förmågor. För att förbättra vår möjlighet att inkludera fler människor har vi beslutat att glasa in vår stora balkongloge, och vi är glada över att ha valt IFO Balkonginglasning för detta projekt.

Balkongen är en central del av vår verksamhet och används för att arrangera olika evenemang och aktiviteter. Genom att glasa in den kommer vi att kunna skapa en mer mångsidig och användbar plats som kan användas året om och i alla väder. Det kommer att göra våra evenemang mer tillgängliga och inkluderande för personer med olika behov.

Vi valde IFO Balkonginglasning eftersom de har ett gott rykte för att erbjuda högkvalitativa och pålitliga inglasningslösningar. De förstod våra behov och önskemål och arbetade nära med oss för att skapa en anpassad lösning som passar våra krav.

Glasningen av balkongen kommer att göra den mer användbar och komfortabel för våra besökare. Den kommer att ge skydd mot väder och vind samtidigt som den bevarar den underbara utsikten från balkongen. Det kommer också att skapa en bättre ljudisolering, vilket kommer att vara fördelaktigt för våra evenemang och aktiviteter.

För “Alla för alla” är det viktigt att våra platser och evenemang är tillgängliga för alla. Genom att glasa in balkongen kommer vi att kunna välkomna fler människor och erbjuda en mer inkluderande miljö. Detta projekt är en del av vår strävan att skapa en samhällelig medvetenhet om vikten av tillgänglighet och inkludering.

Vi ser fram emot att slutföra inglasningsprojektet med IFO Balkonginglasning falun och att använda den förbättrade balkongen för att arrangera evenemang och aktiviteter som främjar vårt mål att inkludera alla människor i samhället. Med hjälp av IFO Balkonginglasning kommer vi att skapa en mer användbar och tillgänglig plats som kommer att gynna både våra besökare och vår verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *