Dags att förbereda inför nästa sommar?

Sommaren börjar lida mot sitt slut, och det är ett perfekt tillfälle för att förbereda trädgården inför nästa säsong med sol och värme. Har du något, eller fler, träd på din trädgård som gör att du förlorar soltimmar? Då vill jag tipsa om Mhofs, Mälardalens Hem & Fastighetsservice. 

Vid denna tidpunkt förra året anlitade jag dem privat för att fälla ner några träd på min tomt, men även så fräste dem bort stubbarna som blev kvar. Under sommaren som då hade vart insåg vi att det var flera träd som stod i vägen för att vi skulle få kvällssol på altanen, och på sensommaren tog jag kontakt med Mhofs och dem kom och hjälpte mig. 

Det kändes lite läskigt att fälla träd som stod nära huset, vad skulle hända om dem föll fel? Dem på Mhofs försäkrade mig om att detta inte skulle vara något problem, och att dem hade en ansvarsförsäkring, men att dem var säkra på att den inte skulle behövas komma till användning. Jag är väldigt nöjd med resultatet, och att dem även tog bort stubbarna i samma veva. 

Av träden som fälldes fick jag massvis med ved, så jag har kunnat ge till vänner men även själv eldat hemma för att hålla värmen när vädret sviker. 

Dem på Mhofs har även andra tjänster som dem utför, utöver trädfällningen. Till exempel kan dem hjälpa till med gräsklippning, snöröjning och häckklippning, det som har med trädgårdsskötsel att göra. Ibland räcker inte tiden till, eller så vill man lägga den på andra saker, och det är då Mhofs kan komma och hjälpa till. Dem erbjuder alltid kostnadsfria offerter, så kostnaden är inget som man kommer att överraskas av. 

Med detta inlägg vill jag verkligen rekommendera Mhofs och att ni kan gå in på deras hemsida och se vad dem kan hjälpa just dig med. Allt från trädfällning Västerås till fastighetsservice. Deras service är verkligen att rekommendera men den är också väldigt prisvärd! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *