Konferens

Dags att ta krafttag och samla alla inblandade för lite teambuilding och event. Det blir två dagar med aktiviteter och övernattning, och det självklara valet är såklart Hotel Malmköping, konferens i malmköping är underbart, för förutom ett välplanerat boende och konferensanläggning så är omgivningarna i Malmköping fantastisk.

Vi kommer bli 12 personer om vi blir full styrka, och vi startar dagen med att gå igenom kommande år med event och tävlingar, efter det kommer det bli lunch och efter det fem-kamp. Förra året när vi körde precis samma upplägg vart det superlyckat och alla var helnöjda efter två dagar, i år har vi även 4 stycken nya medlemmar i styrelsen så det kommer bli spännande att lära känna dem lite bättre även utanför jobb och formaliteter.

Vi kommer ta tåg till Malmköping för det är så himla smidigt för alla inblandade och det går nästan stup i kvarten om man får säga så. Första kvällen kommer vi även att äta en en riktigt god tre rätters meny där man får välja mellan kött eller fisk till varmrätten, tror ungefär 80% av sällskapet valt kött faktiskt, det är för alla talade så gott om den föregående år.

Jag hoppas att detta år kommer bli det bästa året hittills, det hoppas man väl varje år i och för sig men i år har vi så mycket spännande på gång och om allt klaffar så kommer vi dubbla antalet lopp och event mot tidigare år och vi kommer även ha många fler samarbeten med andra partners för att skapa en så bred marknadskanal som möjligt. Allt detta kommer spikas på konferensen i Malmköping.

Nu ska jag inte tjata ut er mer om denna konferens utan jag uppdaterar er efter och berättar läget om hur vi kommer utvecklas detta år. Hoppas att ni tyckte det var kul att läsa denna nyhet så hörs vi snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *