NKI

Kundundersökning för våra löpare

Vi håller på med en kundundersökning där vi ska försöka ta reda på vad våra löpare faktiskt tycker om att springa för välgörenhet kontra att springa bara för löpningens skull. Det kommer bli väldigt intressant och jag kan knappt bärga mig för vad resultaten kommer att visas. Vi kommer att köra igång undersökningen under sommaren och fortsätta kundundersökningen till början på hösten ungefär. I det stora hela så behöver man samla in mycket data för att undersökningen skall bli så relevant som möjligt, annars blir det ändå som en gissning.

Vi har tagit hjälp av företaget Supportföretaget som skall vara dem bästa i branschen på kundundersökning eller så kallad NKi. Man har mängder av data redan för dessa undersökningar men vi valde att göra en egen undersökning för att få fram rätt resultat och data för vår egen undersökning. Att gå på annan data kan vara bra, men det blir inte helt rätt då den kan vara gammal och inte uptodate om man säger.

Vi kommer löpande att uppdatera kundundersökningen med resultat då vi kommer få månadsrapporter löpande till oss med hur det går. Förhoppningsvis så kommer vi kunna publicera detta men vi vet inte riktigt om vi har möjlighet att göra det ännu men vi får se som sagt så håller vi er uppdaterade

I övrigt så rullar allt på till nästa lopp och vi är väldigt taggade och hoppas på att det är många som sluter upp och ansluter sig till löpningen. Är det några frågor angående undersökningen så är det bara att skicka oss ett mail så svarar vi så fort som möjligt. Vi kliver snart in på semester så eventuellt att det tar lite längre tid att få svar när du mailar, men vi lovar att du kommer att få svar i sinom tid.

Ha en fin dag i sommarvärmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *