Vi kommer expandera

Vi sitter i planerna på att expandera vårat lopp alla för alla till fler städer. Vi började därför budgetera och se över eventuella kostnader som detta inför och hittade direkt en ganska stor kostnad som tillkomer då man behöver resa till fler städer.

Det innebär transportlösning samt hotellnätter vilket för att en expandering till fler länder skulle kosta väldigt mycket och kanske inte vara värt det. när vi började tänka igenom lite vad man kan göra och hur man skulle kunna göra så kom det fram genom en enkel komentar.

“Det skulle finnas ett självåkande hus…” vi tittade på varandra och tänkte hur vi i hela friden kunde missa tanken på en husbil… Vi började skratta samtidigt som det blev en lättnad för hela projektet. Nu blev det faktiskt genomförbart vilket känns helt fantastiskt.

Vi började kolla efter nya husbilar och självklart också begagnade husbilar för att hitta så bra värde som möjligt. Det finns väldigt många aktörer där ute som jobbar med husvagnar och vi har hittat ett företag som hade ett stort utbud på både nya husbilar och begagnade husbilar samt finanslösningar som gör att vi kan få ner kostnaden till en mycket bra månadskostnad vilket är väldigt viktigt för oss så vi kan behålla likviditeten i föreningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *